Categorieën
Omschrijving Beoordelingen (0)

ThermoShield Interieur klimaatverf
 

Interieur klimaatverf van Thermoshield
 

ThermoShield Interieur 
ThermoShield Interieur is een hightech oppervlaktebehandelingsysteem voor binnenwanden. (muurverf) Het bestaat uit miljoenen microscopische kleine keramische bolletjes, die gelijkmatig in een hoogwaardig bindend materiaal worden ingebed. Aan deze compositie van hoogwaardige grondstoffen worden kleurpigmenten toegevoegd, waardoor het systeem over meer dan 4000 kleurnuances beschikt.

ThermoShield wordt als een normale verf verwerkt. Het is probleemloos op ondergronden zoals pleisterlagen, beton of metaal op te brengen. Speciale uitrustingen of voorbereidingen zijn niet noodzakelijk. De keramische bolletjes in ThermoShield veroorzaken een diffuse lichtbreking, die het systeem doet stralen. Een prachtige kleurige glans is het resultaat. Deze optische indruk wordt door een aantoonbaar hogere lichtopbrengst in met ThermoShield behandelde vertrekken versterkt. Voor een gelijk blijvende verlichting van het vertrek hoeft daarom minder energie te worden gebruikt. Niet alleen lichtgolven worden diffuus gereflecteerd maar ook geluidsgolven. Dit effect zorgt voor een grote verbetering van de ruimteakoestiek.

ThermoShield is hightech - veel meer dan verf 
Met ThermoShield Interieur zien vertrekken er lange tijd als pas gerenoveerd uit. Uit de combinatie van keramische bolletjes met hoogwaardig bindmiddel ontstaat een hoge weerstand. Tevens is er een geringe slijtage van het oppervlak. In tegenstelling tot andere systemen laadt ThermoShield zich niet statisch op. Daardoor zijn nicotine- en vuilafzettingen duidelijk minder. Er ontstaat geen chemische verbinding. Vuilaanslag is zonder enig probleem met water en reinigingsmiddelen te verwijderen. ThermoShield Interieur is daarom ideaal voor gebruik in binnenruimtes, daar waar zeer veel belastende invloeden aanwezig zijn van vuil en vocht, bijvoorbeeld in trappenhuizen, openbare ruimtes, hotel- en gastronomieruimtes, scholen en ziekenhuizen.

ThermoShield bevat geen weekmakers of phlataten. ThermoShield Interieur is variabel diffusie open. Het ondersteunt het capillaire transport van het vocht uit de wand. ThermoShield kan bovendien vocht opslaan en daardoor regulerend op de luchtvochtigheid in het vertrek inwerken.

Deze vochtregulerende werking maakt dat ThermoShield Interieur uiterst geschikt is toepassing in vertrekken met een sterke vochtbelasting zoals kelders, keukens, badkamers, doucheruimtes en sauna's. Het vermindert het risico van schimmels.

Energiebesparing

Met ThermoShield behandelde wanden vormen een vergroot keramisch oppervlak. Keramiek verdeelt warmte zeer goed. Een aangenaam gevolg daarvan is, dat een met ThermoShield behandeld vertrek snel en vooral gelijkmatig warm wordt. "Een warm hoofd en koude voeten" behoren bij toepassing van ThermoShield Interieur tot het verleden. De keramiek verdeelt de warmte niet alleen over de wand, het zorgt ook voor een behaaglijke warmtestraling. Warmtestralen geven hun energie direct aan de voorwerpen in het vertrek af, zonder de "omweg" via het verwarmen van de lucht te nemen (tegel-oven-effect). Aldus ontstaat er een aangenaam behaaglijk gevoel. Waardoor duidelijk minder energie zal worden gebruikt. In tegenstelling tot gerichte warmtestraling van een kachel straalt ThermoShield Interieur de warmte van alle wanden gelijkmatig in de ruimtes. Men voelt zich ook bij geringe ruimtetemperaturen goed. Aanvullend kan men via de beïnvloedende werking van ThermoShield Interieur tot 30% verwarmingskosten* besparen. In de warme maanden neemt het ThermoShield systeem luchtvochtigheid op en zorgt ervoor dat die weer verdampt. De daarbij ontstane verdampingskoude zorgt voor een aangename koele uitstraling van de wanden. Een "klimaatregeling" is daardoor overbodig. *vastgelegde meetresultaten

min levertijd van dit product 2 dagen

 

Beoordeel


Uw naam:


Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht           Goed

Voer onderstaande code in: